Miss W

Aimee de Mars

Tan Organic

Aimee de Mars

Madara

Gratis verzending

BODY OIL

BODY OIL

MASCARA

MASCARA

HAND CRÈME

HAND CRÈME

BB CREAM

BB CREAM

LIPGLOSS

LIPGLOSS

PARFUM

PARFUM

 

KEN JE DE TOP-SELLERS AL?

Ben je nieuwsgierig welke producten bij Truecos het meest gezocht zijn? Zonder twijfel zijn dat de producten die qua samenstelling 100% natuurlijk van oorsprong zijn! Laat je daarom ook inspireren door onze best verkochte producten:

Bij TRUECOS zijn we de ganse dag bezig om de nieuwste producten op natuurlijke basis voor u te selecteren. We zijn hierbij wel heel kritisch: alleen de mooiste beauty producten doorstaan onze strenge keuring! Vandaar dat je bij TRUECOS echte blijkmakers kunt kopen. Producten waar je moeiteloos een mooie look mee maakt en die u bovendien een gevoel van luxe geven. Dus niet alleen producten die gecertificeerd natuurlijk van oorsprong zijn, maar ook een een lust om naar te kijken! Beauty with brains noemen wij dat hier op kantoor. Bent u nieuwsgierig naar de laatste aanwinsten op onze e-shop die bovendien ook nog eens Ecocert gecertificeerd zijn?TRUECOS natuurlijke cosmetica is een webshop met voornamelijk gecertificeerd natuurlijke concepten. Dit omdat een keurmerk je als consument de zekerheid geeft dat zo’n merk jaarlijks wordt gecontroleerd op hun (duurzame) productiemethoden en de samenstelling van hun producten. Soms maken we een kleine, maar overwogen uitzondering: bijvoorbeeld voor het parfumhuis Aimée de Mars dat volgens de Ecocert methodiek produceert (en volledig Vegan is) en dat gebruik maakt van kleinschalige lokale boeren voor de productie van bijvoorbeeld biologische lavendel.

Truecos natuurlijke cosmetica

Wat we bij TRUECOS vooral ook nastreven is transparantie en eerlijke antwoorden op soms ingewikkelde vragen. Daarom besteden we in ons blog ook regelmatig aandacht aan de ins en outs van natuurlijke cosmetica, de functie van bepaalde ingrediënten en bijvoorbeeld een keurmerk zoals Ecocert of de Cosmos Standaard. En heb je zelf een vraag? Dan horen wij dat heel graag via info@truecos.nl maar bellen kan natuurlijk ook! We hopen dat onze mooie beautyconcepten je ervan overtuigen hoe fijn, effectief en zelfs hip biologisch afbreekbare cosmetica kan zijn. Enjoy!