Betaalmogelijkheden

Veilig betalenVEILIG BETALEN

Je kunt bij ons betalen met: 

- iDEAL (ABN Amro, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab en Bunq).
- PayPal
- Visa
- Mastercard
- Bancontact/MisterCash (Belgie)
- Maestro (Belgie)

Alle betalingen vinden plaats binnen een beveiligde betaalomgeving.

Mijn betaling is mislukt, wat moet ik nu doen?

Is je bestelling wel gelukt, maar de betaling niet? Dan kun je inloggen en via "Mijn account" de bestelling opzoeken en de betaling alsnog voldoen. Volg daarvoor de stappen die worden aangegeven

Geen bevestigings-mail ontvangen?

Je ontvangt zowel een bevestiging van je bestelling als een bevestiging van de betaling.

  1. Het kan voorkomen dat je bij het invoeren van de klantgegevens een tikfout hebt gemaakt. Controleer dit in je account en pas indien nodig aan of mail ons alsnog het juiste e-mailadres.
  2. Controleer daarnaast of onze e-mail niet in je spam box terecht is gekomen. Om te voorkomen dat de volgende keer weer gebeurt, kun je ons e-mailadres als ‘geen spam’ opgeven in je e-mailprogramma.

Is er een probleem met de iDEAL betaling?

Het kan soms gebeuren dat de terugmelding naar ons systeem niet lukt. Dit heeft dan over het algemeen te maken met drukte of een storing bij IDEAL. Als de betaling wel goed is gegaan en, heel belangrijk, door de bank is bevestigd, wordt jouw order altijd door ons verzonden.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief 21% BTW. Een specificatie van de berekende BTW is altijd op de factuur terug te vinden.

Is bestellen bij TRUECOS geheel veilig?

Absoluut, wij hebben het gehele orderproces in onze webwinkel met een SSL certificaat beveiligd (herkenbaar aan "https" en/of het "slotje").