Blog

door Pam Verdouw | October 11, 2017
Wat zijn de voorkeuren van de truecos redactie? Met welke producten laten wij onze huid elke dag opnieuw stralen? Marianne verklapt haar Mádara lovestory op truecos!
door Pam Verdouw | October 11, 2017
Hoe breng je het makkelijkst en het mooist een zelfbruiner aan? In dit blog geven wij antwoord op deze vraag. Je leest hier alles over scrubben, het voorbehandelen van de huid, het aanbrengen van de zelfbruining en het mooi houden van de kleur!
door Pam Verdouw | October 11, 2017
Hoe groen is natuurlijk cosmetica en wat houdt de term natuurlijk dan precies in? In dit blog komen dit soort vragen aan bod. Tegenwoordig is er zó veel aanbod dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Wij wijzen je op de belangrijkste feitjes wat betreft natuurcosmetica.
door Truecos | November 13, 2016

Een mooie make-up begint met een egale teint. Die vormt de basis van alles! Als je huid vlekkerig of dof oogt, is je hele uitstraling al direct minder. Maar hoe bereik je zo’n mooie egale teint die de hele dag mooi blijft? Om te beginnen is een gereinigde huid een must. Door je huid dagelijks goed te reinigen, ontdoe je de huid van zowel make-up resten als vuil dat zich door de lucht verspreid. Zo help je de huid om gezond te blijven en voedingsstoffen uit skincare beter op te nemen. Maar reinig wel milde reinigingsproducten, die de huidflora zoveel mogelijk in balans houden! Een remover met veel chemische conserveringsmiddelen doodt ook de goede bacteriën en juist die heeft je huid nodig.

door Truecos | November 13, 2016
Over de huid en huidverzorging wordt veel geschreven. Feiten, maar ook fabels. Op dit gloednieuwe TRUECOS blog willen we je graag bijpraten over de nieuwste wetenschappelijke inzichten over de huid, over trends op het gebied van gezondheid en cosmetica. Ook geven we tips over make-up en skincare. En ja: we hebben een passie voor natuurlijke cosmetica, dus daarover schrijven we ook heel graag!
Gemaakt op
per pagina

5 Artikel(en)