Voor welke Mádara producten is onze collega Marianne als een blok gevallen?

De Smart antioxidants fluid: dankzij het Antioxidanten complex met verschillende mossen en varens krijgt de huid direct een intense hydratatie en gaat het de eerste lijntjes tegen. De eerste tekenen van huidveroudering worden veelal veroorzaakt door invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling. De Smart-lijn van Mádara helpt om vrije radicalen tot wel 90% te “neutraliseren”! De smart lijn bevat ook een crème en een oogcrème

De 2e favoriet is Mádara’s AHA Peel Mask. Dit peelende masker geeft de huid dankzij fruitzuren en vitamine C onmiddellijk een stralende look en een zijdezachte oppervlak. Dit is vooral in voor- en najaar echt een cadeautje voor uw huid: dode huidcellen worden verwijderd en fijne lijntjes verminderen.

Marianne’s laatste love story gaat over de Superseed Soothing hydration oil. Dit is een hele bijzondere droge olie uit Mádara’s superseed gamma. De Soothing hydration olie bevat 8 bijzondere oliën die zijn gewonnen uit zaden en bessen en zijn rijk aan omega 3 & 6. Naast hydratatie, zorgt deze olie ook voor het ontstressen van uw huid. In de koudere wintermaanden is deze dry oil dan ook een belangrijke aanvulling op uw dagelijkse verzorging. Breng enkele druppels aan voor uw dag- of nachtcrème en ervaar zelf hoe uw huid ervan opknapt! Ook ideaal te combineren met de Mádara body lotion en/of crème (2 druppels mengen) om droge plekjes op het lichaam te voorkomen of te behandelen.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar Mádara maar wilt u eerst iets uitproberen? Bestel dan tot (maximaal) 3 sachets en ontdek wat uw favorieten zijn!